Kusin vitamin

Nu har jag riktigt slarvat med att uppdatera bloggen, men vissa dagar när måste man måste krysta fram något att skriva, då låter jag helst bli. I dag vill jag hylla min mycket duktiga systerdotter hon är en kreativ, ung kvinna som jag tror kommer att kunna gå hur långt som helst. Hennes nämn är Linn Carlson.
 
Här ett smakprov på några av hennes senaste bilder
Det är samma lilla flicka på bilderna med bara fyra dagars mellanrum.
 
När Linn var en liten tjej påminde hon mycket om Pippi Långstrump, hon var mer vild än tam och hade en sådan energi och påhittighet. Ibland fick denna kreativitet oss vuxna att sätta andan i halsen men hon har alltid landat med fötterna på jorden efter varje vurpa eller volt hon gjort och varit ständigt påhejjad av sin två år yngre kusin, Lovisa. Ur detta har en vänskap och relation växt fram som jag tror kommer att vara livet ut. Lovisa har glatt gått med på Linns alla upptåg och hon har framförallt fått agera modell framför Linns kamera redan i mycket unga år. Det har riggats, sminkats och letats rekvisita till fotandet och miljöerna har varierat genom åren.
 
Man kan nästan inte tänka tillbaka på någon av tjejernas uppväxt utan att genast tänka på den andra. Jag tror att Linn alltid varit den som stått för alla infall och mycket av kreativiteten och Lovisa har med förtjusning följt den äldre kusinens alla påhitt. Jag blir alltid varm i hela kroppen när tjejerna träffas och de bara ÄR. Här är lite bilder från tjejernas uppväxt som säger mer än tusen ord.
Och några till